Explore the North

Praktische info

Over Explore the North

Explore the North is een winters stadsfestival dat de historische binnenstad van Leeuwarden als podium gebruikt voor muziek, literatuur, theater, beeldende kunst en meer. De zesde editie van Explore the North vindt plaats op 22, 23 en 24 november 2018, maar stiekem beginnen we dit jaar al eerder! Daarover lees je hier meer.

Festivallocaties, openingstijden en programma

Explore the North 2018 begint voor het eerst op donderdag. Voor zowel de donderdag, vrijdag als zaterdag zijn dagkaarten verkrijgbaar. Het eerste deel van ons programma is inmiddels bekend, hier voegen we de komende tijd nog een heleboel aan toe. De komende maanden onthullen we meer over de prachtige locaties van de Leeuwarder binnenstad die onderdeel zijn van Explore the North. Ook zullen de tijden en locatie om je bandje op te halen in de loop naar het festival worden gecommuniceerd. Het blokkenschema volgt in oktober. De dagindeling voor Explore the North 2018 is inmiddels wel te vinden op de programmapagina. De zaterdag van het festival bevat naast een avondprogramma een uitgebreid middagprogramma.

Overnachten
Tijdens het festival kun je voor een gereduceerd tarief overnachten in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Boek je hotelkamer hier.

Rolstoeltoegankelijkheid
De meeste kernlocaties en het festivalcentrum van Explore the North zijn rolstoeltoegankelijk, maar er zijn helaas uitzonderingen. Wij geven dat tzt aan bij de verschillende locaties.