Tickets Explore the North - The Summer Sessions

Vanaf 14 mei 2021 kun je tickets kopen voor The Summer Sessions. Het festival vindt plaats in een periode waarin we voorzichtig weer wat vaker mogen samenkomen, maar wel met minder mensen dan normaal. Daarom koop je als bezoeker kaartjes per voorstelling en is er geen festivalpassepartout dat je toegang geeft tot alle voorstellingen. Natuurlijk kun je wel meteen meerdere tickets bestellen, zodat je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn bij je favoriete voorstellingen. Je vindt de kaartjes in onze ticketshop, via de link onderaan deze pagina.

Diner voorafgaand aan een voorstelling in De Westerkerk

Bij een aantal voorstellingen in De Westerkerk is het mogelijk om vooraf een vegetarisch driegangendiner te eten. Voordat je naar de voorstelling gaat kun je eerst nog genieten van een fijn hapje en drankje in het sfeervolle café van De Westerkerk.

Schuif om 18.30 uur aan en laat je verrassen door de huisgemaakte gerechten om daarna vanaf 20.00 uur naar de voorstelling te gaan. Je geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voor slechts € 22,50 (drankjes niet bij de prijs inbegrepen).

Tijdens de aankoop van je ticket krijg je de mogelijkheid om het diner bij te boeken, indien beschikbaar.