Somnium - The Black Atlantic

LET OP: Dit programma-onderdeel vindt plaats op 4 en 5 november.

Somnium - The Black Atlantic

Somnium - The Black Atlantic
Een trip door het onderbewuste

Stel je voor dat je zou kunnen rondlopen in het onderbewustzijn van iemand anders. Je kunt een blik werpen op plekken waar diegene zelf niet kan komen. Wil je dat? En wat verwacht je te zien? Somnium doet een voorzet. Geïnspireerd door schrijvers als Murakami en Borges en sciencefiction films schetst zanger, componist en muzikant Geert van der Velde (The Black Atlantic) de grillen van het onderbewuste.

Somnium - wat droom betekent in het Latijn, is een experimentele beleving waarin alles uit de kast wordt getrokken om een muzikale totaalervaring te creëren met nieuw gecomponeerde muziek en geluiden voor op de koptelefoon, flarden moderne dans- en bewegingsimprovisaties en kleurrijke, dromerige visuals. Zodra je met een koptelefoon de opblaasbare ruimte binnentreedt waar Somnium plaatsvindt, maak je kennis met een surreële wereld die je niet snel zult vergeten. 

Speeldata van Somnium
Zaterdag 4 november | 16:30 - 17:30 & 20:30 - 21:30
Zondag 5 november | 13:30 - 14:30 & 16:30 - 17:30
Locatie: Snekertrekweg 1, Leeuwarden

Tickets kosten €11,54 (waarvan €1,54 servicekosten) en zijn te bestellen op onze ticket-pagina.

De voorstelling wordt gepresenteerd door Explore the North en het Noordelijk Film Festival, in samenwerking met de Popfabryk en komt mede tot stand met ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten en Fonds 21. De voorstelling wordt geproduceerd door onze vrienden van De Popfabryk.

Beleef met je vrienden

Beleef met je vrienden
de karakteristieke gebouwen van de stad

etn-logo

24 & 25 nov. 2017 Leeuwarden