Koop hier je tickets

Tickets

Kaarten voor Explore the North kosten 25 euro en zijn HIERONDER via deze website verkrijgbaar. Wij maken gebruik van het betalingssysteem Ticketscript, wat betekent dat je zowel via Ideal (dus via je eigen bank) als met een creditcard kunt betalen. Servicekosten van Ticketscript zijn 1,50 euro per kaartje plus de kosten van het online bankieren (deze verschillen per betalingswijze). Maximaal 10 kaarten per bestelling.

Polsbandje
Wanneer je online tickets bestelt, krijg je een e-ticket in je mailbox. Deze wissel je in voor een polsbandje in het festivalhart in de Kanselarij (Turfmarkt 13). Je kunt uiteraard ook direct een polsbandje kopen in het festivalhart. Polsbandjes geven toegang tot alle onderdelen van het festivalprogramma.

Openingstijden ticketverkoop en afhalen polsbandjes
Vrijdag 22 november          16.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 23 november       12.00 tot 00.00 uur

LET OP: intieme locaties
Explore the North heeft veel intieme locaties met beperkte ruimte, dus wees op tijd, want voor alle locaties geldt VOL=VOL

Kids onder de 12 jaar
Explore the North vindt voor een deel 's middags plaats. Hoewel het geen kinderfestival is, mogen kinderen onder de 12 jaar gratis mee naar binnen ter tegemoetkoming van ouders zonder oppas. Kinderen moeten zich wel gewoon melden voor een polsbandje bij de centrale kassa in de Kanselarij.


Social media

Explore the North op Facebook Explore the North op Twitter

Bestel hier je kaarten