Tickets

Hoe werkt de online kaartverkoop?

Vroege Vogel passe-partouts voor Explore the North kunnen HIERONDER worden gekocht. Wij maken gebruik van het betalingssysteem Ticketscript, wat betekent dat je zowel via iDEAL als met een creditcard kunt betalen. Je betaalt een transactiefee op basis van de hoogte van het bedrag van je bestelling. Maximaal 10 kaarten per bestelling. Het is niet mogelijk kaarten te retourneren.

Tickets

Polsbandje

Wanneer je online tickets bestelt, krijg je een e-ticket in je mailbox. Deze wissel je in voor een polsbandje in het festivalhart in Neushoorn (Ruiterskwartier 41). Je kunt uiteraard ook direct een polsbandje kopen in het festivalhart. Polsbandjes geven toegang tot alle onderdelen van het festivalprogramma op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. Houd deze website in de gaten voor openingstijden van het festivalhart.

Het programma is onder voorbehoud. 

Passe-partouts en dagkaarten

Het is mogelijk passe-partouts en dagkaarten te kopen voor het programma op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. Het is niet mogelijk losse kaarten te kopen voor losse programma-onderdelen op vrijdag 25 en zaterdag 26 november. Dat past niet bij de opzet van het festival als ontdekkingstocht. 

LET OP: intieme locaties

Explore the North heeft veel intieme locaties met beperkte ruimte, dus wees op tijd, want voor alle locaties geldt VOL=VOL

Kinderen onder de 12 jaar - kinder passe-partout

Explore the North vindt voor een deel 's middags plaats. Hoewel het in de basis geen festival voor kinderen is, mogen kinderen onder de 12 jaar met een kinderpassepartout voor 7,50 euro mee naar binnen ter tegemoetkoming van ouders zonder oppas. Ook het kinderpassepartout is via deze website verkrijgbaar.

CJP-korting

Je kunt ook naar Explore the North met aanzienlijke CJP-korting. Tickets met CJP-korting zijn verkrijgbaar via deze website. Deze zijn alleen inwisselbaar voor een polsbandje op vertoon van je persoonlijke CJP-pas. Een CJP-passepartout kost na 3 oktober 27,50 ipv de normale 35 euro.

Onder de 30 jaar en geen lid van CJP? Koop je pas voor € 17,50 via de site van CJP en maak gelijk gebruik van de korting. 


Bestel hieronder je kaarten