Koop je kaarten

Tickets

'Vroegste vogel' korting

Vanaf 1 juli zijn 'vroegste vogel' passepartouts voor Explore the North 2014 verkrijgbaar voor 22,50 euro (normale prijs 29,50 euro). De 'vroegste vogel' korting geldt tot en met 31 juli

In een later stadium komen er ook dagkaarten beschikbaar.

Hoe werkt de online kaartverkoop?

Online kaarten kunnen HIERONDER worden gekocht. Wij maken gebruik van het betalingssysteem Ticketscript, wat betekent dat je zowel via iDEAL (dus via je eigen bank) als met een creditcard kunt betalen. Servicekosten van Ticketscript zijn 1,50 euro per kaartje plus de kosten van het online bankieren (deze verschillen per betalingswijze). Maximaal 10 kaarten per bestelling.

Polsbandje

Wanneer je online tickets bestelt, krijg je een e-ticket in je mailbox. Deze wissel je in voor een polsbandje in het festivalhart. Je kunt uiteraard ook direct een polsbandje kopen in het festivalhart. Polsbandjes geven toegang tot alle onderdelen van het festivalprogramma. Houd deze website in de gaten voor locatie en openingstijden van het festivalhart.

LET OP: intieme locaties

Explore the North heeft veel intieme locaties met beperkte ruimte, dus wees op tijd, want voor alle locaties geldt VOL=VOL

Kinderen onder de 12 jaar - kinderpassepartout

Explore the North vindt voor een deel 's middags plaats. Hoewel het geen kinderfestival is, mogen kinderen onder de 12 jaar met een kinderpassepartout voor 7,50 euro mee naar binnen ter tegemoetkoming van ouders zonder oppas. Ook het kinderpassepartout is HIERONDER verkrijgbaar.


Bestel hier je kaarten