Tickets

Hoe werkt de online kaartverkoop?

Online kaarten kunnen HIERONDER worden gekocht. Wij maken gebruik van het betalingssysteem Ticketscript, wat betekent dat je zowel via iDEAL (dus via je eigen bank) als met een creditcard kunt betalen. Servicekosten van Ticketscript zijn 1,50 euro per kaartje plus de kosten van het online bankieren (3,5 procent van het totale transactiebedrag). Maximaal 10 kaarten per bestelling. Het is niet mogelijk kaarten te retourneren.

Polsbandje

Wanneer je online tickets bestelt, krijg je een e-ticket in je mailbox. Deze wissel je in voor een polsbandje in het festivalhart in de Kanselarij (Turfsingel 13). Je kunt uiteraard ook direct een polsbandje kopen in het festivalhart. Polsbandjes geven toegang tot alle onderdelen van het festivalprogramma. Houd deze website in de gaten voor locatie en openingstijden van het festivalhart.


Passepartouts en dagkaarten

Het is zowel mogelijk om passepartouts te kopen voor het hele festival (vrijdag 28 en zaterdag 29 november) of om enkel dagkaarten te kopen zaterdag 29 november. De dagkaarten voor vrijdag 28 november zijn UITVERKOCHT.

Het is niet mogelijk losse kaarten te kopen voor losse programma-onderdelen. Dat past niet bij de opzet van het festival als ontdekkingstocht.

LET OP: intieme locaties

Explore the North heeft veel intieme locaties met beperkte ruimte, dus wees op tijd, want voor alle locaties geldt VOL=VOL

Kinderen onder de 12 jaar - kinderpassepartout

Explore the North vindt voor een deel 's middags plaats. Hoewel het geen kinderfestival is, mogen kinderen onder de 12 jaar met een kinderpassepartout voor 7,50 euro mee naar binnen ter tegemoetkoming van ouders zonder oppas. Ook het kinderpassepartout is HIERONDER verkrijgbaar.

LET OP: DE DAGKAARTEN VOOR VRIJDAG 28 NOVEMBER ZIJN UITVERKOCHT


Bestel hier je kaarten